home Meny close
Meny

Skap | Skyvedører 78x30x42cm Eik

String

Varekode: 033552340100
String® System er et fleksibelt hyllesystem som du selv kan skreddersy til ditt behov. Kombiner gavler, hylleplater, skap, skuffer, bord og annet tilbehør for å få ditt unike hyllesystem. Kjøp enkeltdeler eller ferdigkomponerte hyllesystem.

Skap med skyvedører selges som en enkeltdel du praktisk kan kombinere i ditt String® System. Skapet fåes i to bredder og to dybder (30 og 20 cm). Dette skapet passer til gavler som måler 30cm. Visuelt er det fint å bryte med et større element i stringhyllen, samtidig som det er superpraktisk til oppbevaring og lagring. Plasser ting på toppen for ekstra utnyttelse. Skapet består av en skillevegg i midten og to indre hyller som kan justeres etter behov. Leveres med opphengsbeslag i pakken. Selges pr stk.

Detaljer
• Mål: b78 x d30 x h42 cm
• Materiale: Finert sponplater. Overflaten behandlet med en klar lakk med glans 5. Forkant av massivt tre.
kr 3 576,-

Tilgjengelighet: ca. 5 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke String
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.