home Meny close
Meny

Skjærebrett | Levi S Eik 18x40

Tell Me More

Varekode: 035101810100
Skjærebrett laget av oljet eik fra Canada. Fjølen er akkurat passe stor til servering av oster eller brød på frokostbordet. Vask brettet med vann, hvis nødvendig med litt såpe. Hvis den begynner å bli tørr i treverket, prøv å sett inn med litt vegetabilsk olje for at du skal ha glede av den i mange år fremover. Alle skjærebrettene har ulike patina da de er laget av et naturlig materiale.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tell Me More
Produkt Skjærebrett
Varenummer 3140
Materiale Oljet eik
Mål L: 40 cm | B: 18 cm
Vaskeanvisninger Vaskes for hånd
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.