home Meny close
Meny

Skjerf | Monni Blå

Faliero Sarti

Varekode: 057616420100
Har du fått øynene opp for de små silketørklene som gjerne ble brukt i halsen på eldre, fornemme herrer? Da vil du elske Monni silketørkle fra Faliero Sarti. Skjerfet kommer i nydelige blåtoner med geometrisk mønster, det måler 60x65cm og vil tilføre en unik detalj til ethvert antrekk. Bruk skjerfet på flere måter i halsen, eller i håret.

Detaljer
·Mål: 60 x 65 cm
·Materiale: 100% silke
·Vedlikehold: Kun rens
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Faliero Sarti
Produkt Skjerf
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.