home Meny close
Meny
Nyhet!

Skjørt | Fialic Khaki

Isabel Marant Étoile

Varekode: 04948344
Det perfekte skjørtet til hverdag i khaki-farget denim fra isabel Marant Étoile. Dette skjørtet er så enkelt å style og vil bli en drøm å ha i skapet. Skjørtet har fire lommer, belteløkker og når til rundt knærne. Superfint til både varme dager med bare ben, og til høsten med sorte strømpebukser.

Størrelse og passformbr>
Janina på bildet er 168 cm høy og slank. Hun har på seg str. 38. Til vanlig er hun en S/M. Marant har franske størrelser, vi anbefaler å gå opp en størrelse fra din normale størrelse (Er du en norsk 38, vil det tilsvare en fransk 40).
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Produkt Skjørt
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 65% Polyester, 35% Bomull
Passform Figurnært
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.