home Meny close
Meny

Skjørt | Nell Black

MKDT

Varekode: 04944785
Helt fantastisk skjørt i sort fra danske MKDT. Skjørtet har superfine sømdetaljer og to splitter bak som gir den klassiske silhuetten en leken vri. Sitter i den naturlige midjen og når til rundt ankelen, lukkes med glidelås bak. Dette er det perfekte skjørtet til alle anledninger, som du kan ha i skapet for alltid. Bruk til alt fra en fin topp på sommeren til strikkegenser på kjølige dager.

Størrelse og passform
Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. S som er hennes normale størrelse.

Utside: 100% polyester For: 100% Viskose
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke MKDT
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.