home Meny close
Meny

Skjørt | Severing Long Bok Choy

Lovechild

Varekode: 04720984
Dette midiskjørtet med vintage-blomstermønster fra Lovechild er en ny favoritt hos oss. Skjørtet har mykt fall som gir det en drømmende silhuett. Behagelig å ha på grunnet midjen med strikk og litt stretch. Skjørt som dette har så mange stylingmuligheter og passer til de fleste anledninger. Bruk med en enkel genser og sneakers, eller kle det opp med en fin topp og pene sko.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Lovechild
Produkt Skjørt
Leverandørnavn Lovechild
Materiale 100% Viskose
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.