home Meny close
Meny

Skjorte | Cloth bluse hvit

Cloth

Varekode: 04406524
Dødskul bluse i boxy snitt laget i hvit japansk metervare av norske designere. Blusen er ton i ton stripet i stoffet, har stor v-hals, lav skuldersøm, rynkesøm på ryggen og vide ermer som samles i en bred mansjett. Blusen kommer i str. i størrelse S-L.

Kine på bildet er 167 cm høy og nett i kroppen. Hun har på seg str. S.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Cloth
Produkt Skjorte
Leverandørnavn CLOTH
Passform Boxy
Vaskeanvisninger Finvask 30 grader eller rens
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.