home Meny close
Meny

Skjorte | Mary Shadow Milk

Aiayu

Varekode: 05062508
Hvit skjorte med fine detaljer fra Aiayu. Skjorten har skjult knappestolpe, krage og lange mansjetter for et moderne preg. Laget av økologisk Chetna-bomull i et rutete mønster. Buet hem og høy split i sidesømmen. Perfekt til både jobb og hverdag, style med favorittbuksen din eller tuck den inn i et skjørt.

Størrelse og passform
• Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 36, som er hennes vanlige størrelse.
• Skjorten har smal passform, velg din normale størrelse eller en opp for en mer loose-fit passform.

Aiayu har fokus på bærekraft og en rettferdig klesindustri. Bomullen i denne skjorten er 100% økologisk og produsert på en fabrikk som ivaretar arbeidernes miljø.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.