home Meny close
Meny
Nyhet!

Skjorte | Ruter Rød

Cloth

Varekode: 05150522
Liker du det avslappet og tidløst? Da vil du elske denne rødrutete skjorten fra norske CLOTH. Skjorten er laget i en supermyk ull- og bomullsblanding. Den har en boxy passform med stor v-åpning i halsen, rynkesøm på ryggen og lav skuldersøm som går over i vide ermer som samles i en bred mansjett.

De to damene som står bak merket CLOTH har over 30 års erfaring med å hjelpe kvinner i prøverommet. Deres samlede erfaringer har resultert i denne nye skjorteklassikeren som forsvinner farlig fort fra hyllene. Hver søm, hver detalj og alle lengder er nøye planlagt for at skjorten skal ha et flatterende og feminint snitt du vil føle deg vel i.

Størrelse og passform Skjorten kommer i str. S-L. Ingvild på det første bildet er 172 cm høy og har på seg str. S, til vanlig er hun str. 36/S.
Monica på bildet er 170 cm høy og har på seg str. M. Til vanlig bruker hun str. S. Hun har valgt str. M fordi hun er lang i ryggen.

Materiale 55% bomulll | 45% ull

Vedlikehold Finvask 30 grader
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Cloth
Produkt Skjorte
Leverandørnavn CLOTH
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.