home Meny close
Meny

Skjorte | Sand stripet

Cloth

Varekode: 04819921
Bluse laget av japansk høykvalitets-bomull med blå og grønne striper fra norske Cloth. Blusen har V-hals, lav skuldersøm, og vide ermer som samles i en bred mansjett.

Snittet til blusen er nøye gjennomtenkt slik at den skal passe til alle anledninger. Den er perfekt til å tuckes inn i jeans og skjørt, men like fin om du har den på løst. Ermene vider seg ut lenger ned på armen enn vanlige ballongermer, slik at du får en feminin silhuett i blusen.

Grunnleggerne av Cloth, Mona og Ebbeline, har over 30-års erfaring innenfor klær. Merket fokuserer på “slow fashion”, og lager plagg med et tidløst preg slik at du kan glede deg over dem i flere år. Typiske “trendplagg” havner ofte bakerst i skapet etter en sesong eller to, derfor designer Cloth skjorter, bluser og kjoler du skal kunne bruke hver dag uansett sesong og tiår.

Størrelse og passform
-Avslappet passform
-Normal i størrelsen, vi anbefaler å velge din vanlige størrelse
-Hege på bildet er 166 cm høy og har på seg størrelse S som er hennes normal størrelse
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Cloth
Design Cloth
Produkt Bluse
Materiale Japansk metervare
Passform Avslappet
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.