home Meny close
Meny

Skjorte | Soria Cloud Cream

Lovechild

Varekode: 05530985
Oversize skjorte i bomullspoplin fra danske Lovechild. Skjorten kombinerer sin avslappede passform med små broderte blomster i rosa og skoggrønn. Den perfekte blanding av maskulint snitt med feminine detaljer. Skjult knappestolpe ned til brystet. Bruk med et par jeans, hvite bukser eller plagg i jordtoner.

Soria-skjorten kan kombineres med Bowtie i samme kvalitet. Med denne sløyfen får skjorten et ekstra statement.

Størrelse og passform: Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 36, til vanlig er hun en størrelse S/36. Skjorten er oversized og litt stiv i stoffet, gå en størrelse ned om du ønsker en tettere passform.

Materiale: 100% bomullspoplin.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Lovechild
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.