home Meny close
Meny

Sko | Misu Roccia Vet, CJxDiemme Black

CALA JADE

Varekode: 04595940
Diemme-klassikeren The Roccia Vet kommer i ny utgave, designet av Cala Jade. Skoen er laget i sort flettet skinn og er lett, med komfortable såler, god ankelstøtte og polstret innerfor som gir varme, stabilitet og beskyttelse. Den er litt liten i størrelsen og mange velger å gå en opp en størrelse.

Design og skinn er hentet fra Cala Jade's veske- suksess Misu, som er håndvevet og inspirert av skandinaviske kurver i bjørkenever.

Med god funksjon og klassisk utseende, er skoen perfekt for by-bruk!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke CALA JADE
Produkt Veske
Materiale Skinn
Passform Litt små i størrelsen
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.