home Meny close
Meny
-70%

Sko | Strappy Seduction Low Pump Black

Dorothee Schumacher

Varekode: 04890043
Strappy Seduction pumps fra Dorothee Schumacher. Skoen er laget av sort skinn og har asymmetriske detaljer, spiss tå, slip-on stil med en stropp bak og en lav, tykk hæl. Disse er superenkle å ta på og veldig behagelige å gå med på grunn av den stabile hælen. Det kule, men samtidig enkle designet gjør at du kan bruke disse til både hverdag og fest. Style med alt fra jeans til en pen kjole, disse vil gå til alt!
kr

Vanlig pris 4 599,-

Nå kun 1 379,70

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Dorothee Schumacher
Produkt Pumps
Leverandørnavn Dorothee Schumacher
Materiale 100% Skinn
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.