home Meny close
Meny

Kommode | Medicine Cabinet 51,5x127xh142cm Brun

Atmosphere

Varekode: 045373700100
Vintage skuffeseksjon fra franske Atmosphere. Møbelet er fra Kina og ble laget på begynnelsen av 1800-tallet av lakkert almetre. Slike skuffeseksjoner ble brukt som medisinskap for lagring av urter med helbredende egenskaper. Merkelappene av papir på skuffene indikerer hva skuffen skulle inneholde, hva egenskapen til urten var (mot mageknip, muskelsmerter etc.) og smaken (sur, søt, bitter etc). Nå er skapet et rustikt og nydelig møbel perfekt til oppbevaring.

Lakkerte og malte møbler slik som dette har en svært motstandsdyktig overflate som gjør at det holder seg godt. Gi stuen, kjøkkenet eller soverommet et personlig preg med det unike vintage skapet fra 1800-tallet. Vi har det utstilt i butikk hvis du ønsker å ta en titt.

Detaljer
• Mål: Dybde: 51,5 cm x Bredde: 127 cm x Høyde: 145 cm
• Materiale: lakkert almetre
kr 99 000,-

Tilgjengelighet: NB! Kan dessverre ikke sendes pga. vekt.

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Skap
Leverandørnavn Atmosphere

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.