home Meny close
Meny

Sneakers | V-10 Natural Butter Sole White

Veja

Varekode: 04719496
V-10 Butter Sole Sneakers i vegansk skinn fra franske Veja, kjent for sitt fokus på rettferdig handel og bærekraft. Den perfekte hverdagsskoen som går til alt, med merkets signatur V-logo i semsket, vegansk skinn på siden. Skoen er laget av så mange resirkulerbare materialer som mulig, med en behagelig såle av vill gummi. Dette er skoene du vil bruke nesten hver dag til alt fra jeans, kjoler og skjørt.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Veja
Produkt Sko
Materiale C.W.L (vegansk skinn),, økologisk bomull, harpiks, resirkulert polyester, vill gummi, syntetiske materialer
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.