home Meny close
Meny

Sofa | 2-seter m/ Pute 182x91xh58 Beige

Serax

Varekode: 035371470100
2-seter sofa til utendørsbruk med pute, utført i en delikat lys beige farge fra Serax. Designet av belgiske Bea Mombaer i samarbeid med Serax. Sofaen har et moderne uttrykk og rene linjer, og den stilige sorte rammen i pulverlakkert aluminium understreker det tidsriktige uttrykket.
Putene er laget med nyskapende materialer som kan stå ute i all slags vær og tåler vann, i tillegg til å være svært lett å rengjøre.

Sofaen finnes også i en annen farge, i brun utførelse. I sesong vil Serax ha kortere leveringstid på denne sofaen, ta kontakt for eksakt leveringstid.
NB: Pga vekten til sofaen må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 43 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Serax
Produkt Sofa
Leverandørnavn Serax
Varenummer B7218211
Materiale Ramme: Pulverlakkert aluminium | Pute: Polyester, polypropylene, aqua foam og dacron
Mål L: 182 cm | D: 91 cm | H: 58 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.