home Meny close
Meny

Sofa | 3-seter Rotting Malawi

AsArt

Varekode: 048845700100
Vi er totalt forelsket i denne sofaen av rotting fra AsArt. Håndlaget i Malawi av dyktige håndverkere som har laget rotting produkter i mange generasjoner. AsArt samler og selger håndlagde skatter direkte fra blant annet Malawi, hjelper til med distribusjon og sørger for en fair lønn til arbeiderne, vinn vinn situasjon vil si!

Den eksotiske sofaen har et tradisjonelt design med generøse proporsjoner, og er svært god å sitte i. Kom gjerne innom Bolina for å se sofaen i utstilling.

NB: Kan kun hentes på vårt lager på Stabekk grunnet størrelse og materialet.
kr 13 999,-

Tilgjengelighet: NB! Kan kun hentes på vårt lager på Stabekk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke AsArt
Produkt Sofa
Leverandørnavn AsArt
Materiale Rotting
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.