home Meny close
Meny

Sofa | Caroline 3-seter Alurattan Mocaccino m/pute

Sika Design

Varekode: 035147220100
3-seter sofa i kunstrotting og aluminium til utendørs bruk fra danske Sika Design, utført i fargen mocaccino, en herlig kaffebrun tone. På grunn av de robuste materialene som er brukt, kan sofaen stå ute året rundt. Tilnærmet vedlikeholds fri. Følger med behagelig sittepute, også mulig å bestille puter i ulike farger.

Caroline har et tidløst og flott design, som varer år etter år. Skap lounge følelsen i din egen hage med Caroline sofaen kombinert med lenestolen fra samme serie.

NB: Pga. vekten på sofaen må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 16 405,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Sika Design ble startet av danske Ankjær Andreasen helt tilbake i 1942, og selskapet har siden den gang produsert tidløse og uhøytidelige møbler med fokus på komfort, de beste materialene og håndverk av ypperste kvalitet. Sika er Skandinavia's eldste produsent av rattan og flettverk, som viser seg i de velgjorte detaljene og den herlige vintage følelsen.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sika Design
Produkt Sofa
Leverandørnavn Sika Design
Varenummer SD-E326-MC
Materiale Kunstrotting, aluminium
Mål B: 197 cm | D: 82 cm | H: 82 cm | Sittehøyde: 42 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.