home Meny close
Meny
Kampanje

Sofa | Ghost 14

Gervasoni

Varekode: 012290730100
GHOST 14 Sofaen er designet for italienske Gervasoni av den prisberømte designeren Paola Navone. Ghost er en serie lenestoler og sofaer i ulike moduler og størrelser som skiller seg fra tradisjonelle sofaer. Som et spøkelse er den kledd i løstsittende klede- derav navnet. Gervasoni er stram og nett i designet, men likevel myk å både sitte i og hvile øynene på. Bolina favoritt igjennom mange år.

NB! Prisen forutsetter trekk i kategori B. Ghost kommer med trekk i ulike farger og kategorier. Ved bestilling av Gervasoni på nett, vil du bli kontaktet av vår kundeservice vedr. bestilling av trekk til din Ghost- sofa.
Prøv Gervasoni tekstilvelger her

Eksklusiv kampanje
Fra 1. september til 31. desember 2019 kan du kjøpe en sofa eller stol fra Gervasoni med loose cover i valgfritt stoff/farge - vi spanderer et ekstra trekk i Lino Bianco!

kr 40 900,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gervasoni
Produkt Møbler
Materiale Solid treramme, polyurethane skum, dunfyll og trekk av lin.
Mål L: 260 cm | D: 85 cm | H: 80 cm | Sittehøyde 42 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.