home Meny close
Meny

Bord | 50xh45 Bambus

Tine K home

Varekode: 028135310100
Lite rundt sidebard i bambus fra Tine K Home. Perfekt ved siden av et større bord i stuen eller i hagen for eksempel. Fungerer til både inne og ute bruk. Måler 50 cm i bredde og 45 cm i høyden.

Bambus er et materiale som fint kan stå ute, men det anbefales å stå under tak. Det anbefales også å bruke vaskemiddel spesifikt egnet for materialet, som Bamboo Wash and Care Cleaner fra samme merke.
kr 1 399,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Bambusmøblene fra Tine K Home er alle håndlagede og har et personlig preg. Bambus er et bestandig og miljøvennlig materiale med lang levetid og egner seg derfor godt i møbler. Møblene kan stå ute hele sommerhalvåret, men holder seg penest om den får stå under tak.I år har vi også fått inn den nye sittegruppen fra Tine K Home sin Slow Collection!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Bord
Leverandørnavn Tine K Home
Varenummer BAMTABLE50-NA
Materiale Bambus
Mål Dia: 50 cm | H: 45 cm
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.