home Meny close
Meny

Sofa | N701 Hjørne Rund Mørk Grå

Ethnicraft

Varekode: 044735050100
Vi har falt totalt pladask for sofaene fra belgiske Ethnicraft - og N701 sofaen er et prakteksempel på hvorfor. Det avslappede og myke uttrykket inviterer deg til komplett avslapning, og den helt fantastiske sittekomforten sørger for at man aldri vil reise seg opp igjen.

Den runde hjørnesofaen er fin alene som ekstra sitteplass i stua eller soverommet, eller kombinert med andre moduler. Superenkelt å designe sin egen sofa etter sine behov. Trekket er utført i en allsidig og moderne koksgrå, og er laget av 84% slitesterk polyester samt 16% akryl.

Slik vedlikeholder du din Ethnicraft: Polyester er slitesterkt og lett å vedlikeholde. Vi anbefaler å støvsuge sofaen med jevne mellomrom. Nupper kan forekomme, men er lette å få bort med en nuppefjerner.

Merk at sofaen er bestillingsvare, ca 3-6 ukers leveringstid. NB: Pga vekten til sofaen må den sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 11 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Ethnicraft
Produkt Sofa
Leverandørnavn Ethnicraft
Varenummer TGE-020213
Materiale 84% Polyester, 16% Akryl
Mål B: 168 cm | D: 91 cm | H: 76 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.