home Meny close
Meny

Sofabord | Julian 140x55cm Teak

Sika Design

Varekode: 035147230100
Fantastisk sofabord til utendørs bruk av gjenbrukt teak fra danske Sika Design. Alle teak produktene fra Sika er laget av gjenbrukt tre fra gamle hus og fiskebåter, som gir de unike skavanker og et rustikk uttrykk.

Julian sofabordet har et klassisk og rent design med en moderne tvist. Teak er et materiale som virkelig tåler vær og vind og passer perfekt til utendørs bruk.
Vi anbefaler å bruke en god olje spesifikt ment til teak for å bevare den varme fargen på treet. 140cm i lengde og 55 cm bredde.

NB: Pga vekten til bordet må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 7 195,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Sika Design ble startet av danske Ankjær Andreasen helt tilbake i 1942, og selskapet har siden den gang produsert tidløse og uhøytidelige møbler med fokus på komfort, de beste materialene og håndverk av ypperste kvalitet. Sika er Skandinavia's eldste produsent av rattan og flettverk, som viser seg i de velgjorte detaljene og den herlige vintage følelsen.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sika Design
Produkt Sofabord
Leverandørnavn Sika Design
Varenummer 9464U
Materiale Teak
Mål L: 140 cm | B: 55 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.