home Meny close
menu Meny

Solbriller edie grey brown swosh

Sun buddies

Varekode: 018888030100
Håndlagde solbriller fra svenske Sun Buddies! Innfatningen er av gjennomfarget italiensk acetate i høy kvalitet og glassene er fra Carl Zeiss med 100% UV beskyttelse. Brillene kommer i en kul eske og det følger med et gult etui.
kr 1 299,-

Tilgjengelighet: 5+ på lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Levering 2-4 dager keyboard_arrow_down
    Vi sender pakkene fra vårt lager på Stabekk igjennom Bring. Bestiller du lagervarer før kl. 12 mandag til fredag, sender vi deg varene samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Sun Buddies er et premium solbrillemerke basert i Sverige. Med et stort nettverk i motebransjen fikk Sun Buddies fort stor oppmerksomhet da de ble brukt av designere, fotografer og artister. Nå finner du brillene i de beste moteforretningene verden over, inkludert Bolina.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sun buddies
Produkt solbriller

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.