home Meny close
Meny

Solseng | Lounger m/Madrass Teak

Bruka

Varekode: 047809430100
Flott solseng i teak fra svenske Bruka med madrass i hvitt. Lounger har et klassisk og velgjort design og er fantastisk god å ligge i. Ryggen kan justeres for optimal komfort. Vi anbefaler å behandle med olje fra Skagerak om du vil beholde den gylne teak patinaen.

Obs! pga vekt og størrelse til solsengen må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kundeservice@bolina.no
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Bruka
Produkt Solseng
Leverandørnavn Bruka
Materiale Teak
Mål L: 198 cm | H: 65 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.