home Meny close
Meny

Speilskap | m/hylle 75x80xd20cm Hvit

String

Varekode: 030382510100
Baderomsoppbevaring fra string® system. Se på det siste bildet for mer informasjon og mål på de ulike delene som følger med i denne pakken.Hvis du ønsker å få denne veggreolen tilsendt - vil det komme en fraktkostnad da den må sendes med budbil. Ønsker du å vite hva det vil koste - ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no.
kr 5 017,-

Tilgjengelighet: ca. 5 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke String
Materiale Pulverlakkert stål, solid hvitmalt treverk
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.