home Meny close
menu Meny

Ana Spisebord Såpebehandlet eik Almond laminat

Fredericia

Varekode: 025466960100
Ana spisebord med såpebehandlet eik og almond/grå laminert plate fra Fredericia som kombinerer tidløs design, solid håndverk og fleksibel funksjonalitet; som gjør bordet det perfekte valget for et samlingspunkt i stuen eller på kjøkkenet - fra den store familiemiddagen til jobbmøter. Bordet er laget i massiv eik med nano laminat og har ileggsplate på en meter! Når ileggsplaten ikke er i bruk gjemmes den enkelt under bordplaten. Genialt! NB! Fraktpris vil variere fra hvor du ønsker å få den levert - ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no.
kr 28 744,-

Tilgjengelighet: Leveringstid 6-8 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Arde som har designet ANA spisebordet er et dansk designstudio, basert på en helhetlig forståelse av produktdesign og vilje til stadig å presse grenser. Arde har som mål å forbedre brukeropplevelsen og skape produkter med minimal miljøpåvirkning. DET liker vi på Bolina.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Spisebord
Leverandørnavn Ana
Materiale Nano laminat. Såpebehandlet eik
Mål Lengde: 220/320 cm. Bred: 95 cm. Høyde: 72,5 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.