home Meny close
Meny

Spisebord | Palissade 170x90xh75 Olive

Hay

Varekode: 035366880100
Pallisade spisebord fra Hay i olivengrønn, størrelse 170x90xh75. Bordet har et stilrent uttrykk som viser både letthet og styrke, og har plass til alle dine kjære. Super i hagen, på terrassen eller balkong.

Laget av pulverlakkert galvanisert stål for å tåle utendørs bruk og gi ekstra holdbarhet. Palissade møblene fra Hay blir først elektrogalvanisert, og deretter primet av Jotun før pulverlakk. Dette sørger for slitesterke møbler som tåler vær og vind, men er man uheldig og får ripe i lakken, er Palissade Repair Kit redningen.

Skal du ha møblene nære sjøen på hytta for eksempel, anbefaler vi at du dekker til eventuelle riper og tar inn møblene etter sesong, så du unngår rust og møblene vil holde lenger. Kan bestilles i flere farger.

Pga vekt og størrelse til bordet må det sendes med budbil eller hentes i butikk. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kundeservice@bolina.no
kr 8 199,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 4-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Palissade er en serie utemøbler designet av Ronan og Erwan Bouroullec for HAY. Serien ble designet for å passe i et bredt utvalg av miljøer som kafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger. Palissade har et sterkt og gjenkjennelig formspråk, og kolleksjonen består av alt fra loungestoler, stoler, benker, bord, lenestoler og sofaer.

Serien fokuserer på det grafiske uttrykket, som er karakterisert av å være kraftig uten å være plasskrevende, og lett uten å være skjør. Det slitesterke materialet og ergonomiske utformingen til Palissade møblene gjør at det passer perfekt ute og trenger minimalt med vedlikehold.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Spisebord
Leverandørnavn HAY
Varenummer 8120731009000
Materiale Galvanisert og pulverlakkert stål
Mål L: 170 cm | B: 90 cm | H: 75
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.