home Meny close
Meny

Spisebord | Selandia 180x100xh73 Teak

Skagerak

Varekode: 038194810100
Selandia-serien fra Skagerak er designet av Anders & Lars Hegelund. Den ubestridte klassikeren innenfor funksjonelle klapp møbler. Med sitt plassbesparende og godt gjennomtenkt design har disse møblene en helt unik sittekomfort og samtidig en veldig god kvalitet.

De fleste Skageraks møbler er laget av teak pga. sine gode egenskaper. Treet har vakre farger i mørke og gyldne toner. Det høye innholdet av naturlig impregneringsoljer gjør treet meget motstandsdyktig. Derfor er teak et ideelt materiale for både innen- og utemøbler. Sammenlignet med mange andre materialer har teak mange gode egenskaper når det gjelder karbondioksid og klima, da det er en fornybar ressurs.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 1 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 25 495,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: ca. én ukes leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Leverandørnavn Skagerak
Materiale Teak
Mål 180 x 100 x h73 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.