home Meny close
Meny

Spisegruppe | Skagen 1bord + 1benk + 2stoler Hvit

Skagerak

Varekode: 035420730100
Nå får du utvalgte klassikere fra Skagerak til en fantastisk kampanjepris hos Bolina! Kampanjen varer frem til 31 August 2020.

De ikoniske utemøblene fra Skagerak varer år etter år, og er et stilsikkert valg enten på hytta, svaberget, fjellet, balkongen eller hjemme i hagen. I dette settet får du hele Skagen-sittegruppen i hvitmalt sapelli, ett bord, en benk og to stoler. Skagen-serien har et tidløst og klassisk design som du vil glede deg over livet ut. Puter til benk og stoler kan kjøpes i tillegg.

Vedlikehold:
Sapelli er en tresort med høy tetthet som egner seg godt til utemøbler. Spesialmalingen gjør møbelet motstandsdyktig og beskytter mot missfarging. Ved behov kan du vaske møbelet med egnet møbelrens, bruk en børste med myk bust. Vi anbefaler å demontere møbelet slik at du kan komme til i alle kriker og kroker. Deretter bør delene få tørke på et tørt sted, for eksempel i en garasje, før det settes sammen igjen. Malingen holder seg godt, men ser du eventuelle sprekker eller rifter kan du dekke over dette med lakken fra det medfølgende reparasjonssettet.

Vinterlagring:
Lakkerte møbler må ikke stå utendørs i frost. Derfor anbefaler vi at du oppbevarer møblene tørt i et uoppvarmet rom, f.eks. I boden eller kjelleren slik at lakken ikke får sprekker.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 39 280,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid 2-4 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Spisegruppe
Leverandørnavn Skagerak
Materiale Hvitmalt FSC-sertifisert sapelli
Mål Se individuelle produkter under for eksakte mål.
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.