home Meny close
Meny

Spisestuestol | Swoon Dining Wood Base, Ruskin 7757/10, Oljet Eik

Fredericia

Varekode: 045679510100
Swoon Stolen er en komfortabel spisestol designet av Space Copenhagen. Med det enestående trekket som smelter sammen armlenene, setet og ryggen, i tillegg til støttende, myke puter og base av oljet eik, har du en stilren, skulpturell stol som passer i alle hjem. I tråd med Space Copenhagens signaturstil er utseendet både organisk og moderne. Stolen er et møte mellom en konvensjonell lenestol og en typisk spisestol. Swoon stolen ble utviklet spesielt med tanke på tilstrekkelig ryggstøtte, den gir derfor optimal støtte og en umiddelbar følelse av avslapning. Du kommer ikke til å ville reise deg ut av denne!

Merk at stolen er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. NB: Pga vekten til stolen må den sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 12 334,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid ca. 8 uker.

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Stol
Leverandørnavn Fredericia
Mål B: 62 cm | D: 63 cm | H: 86 cm | Vekt: 12.6 kg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.