home Meny close
Meny

Spiringsplate | Skål m/Hull S Hvit

Botanopia

Varekode: 031160450100
Dyrk dine egne planter med plantetilbehør fra nederlandske Botanopia. Denne størrelsen er perfekt til å gro mindre trær som eikenøtt, kastanjer, sukkulenter og andre små grønne vekster. Er du interessert i å gro større større frø som avokado eller tulipaner, anbefaler vi L versjonen fra Sprout.

Dette lille vidunderet er enkelt å bruke og den lille "asjetten" er laget av holdbar porselen. Kommer i en flott sort gaveeske, med instruksjoner.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Botanopia
Produkt Plantetilbehør
Leverandørnavn Sprout
Varenummer mixedseed-w
Materiale Porselen
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.