home Meny close
Meny

Stekepanne | Platejern dia24cm

Mauviel

Varekode: 013967850100
Eksklusiv stekepanne i platejern fra Mauviel. Materialet i pannen er en god varmeleder og er sikker ved høye temperaturer. Pannen er behandlet med bivoks som forhindrer rust. Kun håndvask med varmt vann og en myk svamp.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Mauviel er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1830. Med mer enn 100 års erfaring produserer Mauviel kjøkkenutstyr med god kvalitet sammen med stilig design. Produktene selges over hele verden og er en nytelse å bruke, både i det profesjonelle kjøkkenet - og for dem som drømmer å lage mat som en profesjonell. Sortimentet består av spesialprodukter og gryte/panne-serier produsert i forskjellige materialer med forskjellige egenskaper, slik at du kan velge det som er best for deg.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Mauviel
Varenummer 3651.24
Materiale Karbon stål
Mål Dia: 24cm
Vaskeanvisninger Håndvask: vask med varmt vann etter bruk og tørk med papir
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.