home Meny close
Meny

Stol | Adiron 67x92x94 Teak

Bruka

Varekode: 009882970100
Flott teakstol fra Bruka med armlener. Sprit opp Adiron med en pute og du har en fantastisk hagestol til uteplassen. Stolens lave sittehøyde bringer deg ned til bakken, i et perspektiv hvor alt virker litt mer fredelig og rolig.

Designet er inspirert av den klassiske Adirondack-stolen, og balanserer mellom amerikansk robusthet og et enkelt skandinavisk uttrykk. Vi anbefaler å bruke en passende teakrens for å vedlikeholde stolen. Måler 67x94x92cm.
kr 5 499,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Bruka
Produkt Hagestol
Leverandørnavn Bruka
Materiale Teak
Mål 67x94x92cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.