home Meny close
Meny

Stol | Ballare 56x56xH86cm Teak

Skagerak

Varekode: 047248210100
Ballare-stolen er behagelig å sitte i og omfavner deg med sitt krummede sete. Designet er klassisk med en moderne enkelhet som bryter grensene mellom inne- og utemøbler. Laget av solid teak, en svært slitesterk tresort som krever lite vedlikehold og eldes med ynde. Stolene kan enkelt stables med hverandre. Passer perfekt til spisebordet fra samme serie.

Over tid vil treet patinere og få den sølvgrå fargen mange er så glad i, men stolen kan også behandles for å bevare den originale fargen.

Skagerak
Siden 1976 har Skagerak laget klassiske møbler og tilbehør med fokus på langvarighet og et moderne, nordisk preg. Alle produktene er ment for å leve videre i generasjoner, laget av de beste materialer og designet med et tidløst uttrykk. Skagerak har siden 2016 vært B-Corp sertifisert, som betyr at de oppfyller de høyeste standarder for bærekraftig design, sosial ansvarlighet og åpenhet.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 1 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 4 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 2-4 ukers leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Stol
Leverandørnavn Skagerak
Materiale Teak
Mål 56 x 56 x H 86 cm
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.