home Meny close
Meny

Stol | Caroline Alurattan Mocaccino m/pute

Sika Design

Varekode: 035147170100
Herlig loungestol fra Sika Design og Caroline serien, utført i robust og holdbar aluminium og kunstrotting. Stolen har et klassisk og rustikk uttrykk som vil holde seg fin år etter år og er utført i en lysebrun farge som gir en varm tone til uteområdet.
Stolen er tilnærmet vedlikeholdsfri, og kan stå ute hele året i all slags vær. Sittepute medfølger.NB: Pga vekten til stolen må den sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 6 855,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Sika Design ble startet av danske Ankjær Andreasen helt tilbake i 1942, og selskapet har siden den gang produsert tidløse og uhøytidelige møbler med fokus på komfort, de beste materialene og håndverk av ypperste kvalitet. Sika er Skandinavia's eldste produsent av rattan og flettverk, som viser seg i de velgjorte detaljene og den herlige vintage følelsen.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sika Design
Produkt Loungestol
Leverandørnavn Sika Design
Varenummer SD-E126-MC
Materiale Kunstrotting, aluminium
Mål D: 82 cm | H: 82 cm B: 70 cm | Sittehøyde: 42 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.