home Meny close
Meny

Utestol | Classic Adirondack

Canadian Outdoor

Varekode: 051404400100
Classic Adirondack er den perfekte utestolen som tåler alt! Stolen er spesielt utviklet for å kunne stå i all slags terreng og passer utmerket på fjellet. Den er utrolig komfortabel med et generøst skrått sete, høy rygg og brede armlener. Det aller beste med stolen er kanskje at den er laget av sedertre, som gjør at den holder seg like fin gjennom alle sesonger, år etter år. Stolen ser like fin ut enten du vil ha den i hagen, på terrassen, brygga eller hytta.

Stolen er svært enkel å montere og leveres flatpakket med pre-borede hull. For best mulig resultat er det viktig å bruke det medfølgende trelimet ved montering. Mål: H: 99 cm, B: 81 cm, Dybde: 97 cm.

Vedlikehold
Stolen kan i utgangspunktet stå ute hele året og er nærmest vedlikeholdsfri. Sedertre beskytter både mot råte, sopp og insekter. Treet trenger ingen behandling med olje eller beis, men vil etterhvert få en sølvgrå patina over tid, som mange syns er veldig pent. Ønsker du å bevare treets naturlige farge kan du olje stolen med en passende behandling. Det er viktig å velge riktig olje som vil la treet puste. Vil du at stolen skal vare så lenge som mulig bør den vaskes en gang i blandt. Gå lett over stolen med en klut med vann og litt grønnsåpe, og spyl det av med en hageslange. La stolen tørke godt før bruk. Møbelet bør lagres når det ikke er i bruk, sedertre er veldig lett så det er ingen hard jobb å bære den bort.

Canadian Outdoor
Thomas Lee var på ferie i Westport i 1903, da han fikk ideen om å lage en komfortabel utestol. Til slutt laget han den perfekte stolen for ujevnt terreng, som etterhvert ble den klassiske Adirondack Lenestolen. Canadian Outdoor lager utemøbler perfekt for fjellet, og den kanadiske livsstilen som kan minne om den norske. Alle møblene er produsert i Canada.
kr 3 290,-

Tilgjengelighet: Forhåndsbestill: Starten av Mai

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Canadian Outdoor
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.