home Meny close
Meny
Kampanje

Stol | Eames Fiberglass DSW Light Ochre & Honey-Toned Ash

Vitra

Varekode: 047553880100
KAMPANJE. Nå får du 6 stoler til prisen av 5 fra Vitra! Du kan velge samme modell, eller blande mellom flere modeller, den rimeligste stolen får du med på kjøpet. Kampanjen gjelder utvalgte stoler i perioden 01.10.2020-31.12.2020. Eames DSW spisestol fra Vitra i fargen light ochre og ben av asketre. Dette er en ekte designklassiker som har vært like aktuell siden Ray og Charles Eames designet den i 1950. Populæriteten til Eames-serien er helt klart på grunn av det tidløse og ergonomiske designet, de uttalige farge og materialevalgene samt det lette uttrykket.

Setet er laget av lett fiberglass og er utrolig god å sitte i. Nærmest vedlikeholdsfri, søler du på stolen er det bare å sveipe over med en klut. Utrolig praktisk hvis man har barn i huset! Høyde 83 cm, sittehøyde 43 cm.
kr 7 590,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | 6-8 ukers leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Vitra er et sveitsisk selskap som har lang fartstid i interiør og møbelbransjen. Det er få merker som har gjort seg like bemerket, og kan skilte med designklassikere som Eames stolen, Panton stol, Hang It knaggrekke også mer i sin portefølje. Vitra jobber med de største designerne verden over, og produserer møbler og tilbehør som skiller seg ut uten å prøve for hardt.Vi gleder oss over å kunne tilby Bolina kundene våre favoritter fra merket!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Produkt Stol
Leverandørnavn Vitra
Varenummer 44040500
Materiale Fiberglass, asketre
Mål B: 46,5 cm | D: 55 cm | H: 83 cm | Setedybde: 46,5 cm | Sittehøyde: 43 cm
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.