home Meny close
Meny

Stol | Harbour Shell / Wood Base

Menu

Varekode: 028752540100
Harbour Chair fra Menu. Spisestol ben i eik og formet sete i polypropylen og glassfiber. Stolen har et elegant og minimalistisk formspråk som balanserer geometri og organiske former på en skandinavisk og stilren måte. Stolen er like fin rundt spisebordet som i et kontorlandskap og konferanserom. Den høye ryggen og armlenene gjør at stolen er svært god å sitte i.

Skriv hvilken fargekombinasjon i en mail til kundeservice@bolina.no. Du kan velge mellom naturlig eik eller mørk eik, med sete i brent rød, khaki, oliven, hvitt, lys grått eller sort.

Ta kontakt med oss for material- og fargevalg eller kom innom oss for bestilling på Bolina Stasjonen. Har du spørsmål kan du ringe oss på telefon: 67 53 61 45 og tast #2.

Harbour Chair er designet av Norm Architects for danske Menu. Stolen finnes nå også i Harbour side chair - en versjon uten armlener.
kr 3 500,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for estimert leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Produkt Spisestuestol
Leverandørnavn Menu
Varenummer 028752540100
Materiale Ben: Eik | Skall: 85% polypropylen og 15% glassfiber
Mål H: 81 cm | W: 59 cm | D: 57 cm | SH: 45 cm
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.