home Meny close
Meny

Spisestol | J46 Lakkert Eik

FDB

Varekode: 052012060100
J46-stolen designet i 1956 av Poul M. Volther er uten tvil et av de mest kjente møblene fra FDB- og i dansk designhistorie. Den nette stolen er perfekt rundt et kjøkken- eller spisebord du vil få plass til flere rundt, men samtidig opprettholde komfort. Stolen er allsidig, funksjonell og samtidig pen med sin spindelrygg og lett buede sete. En klassiker som vil skli rett inn i alle hjem og interiørstiler.

Møbelarkitekten Poul M. Volther (1923-2001) tok over sjefsstillingen i FDB etter Børge Mogensen. Han designet flere av de mest ikoniske møblene i dansk historie, blant annet J46-stolen som er like populær den dag i dag. Volther fokuserte på komfortable hverdagsmøbler, med enkle uttrykk forankret i godt håndverk.

Detaljer
• Mål: H: 80, B: 45, D: 48, Sittehøyde: 45 cm
• Materiale: FSC-sertifisert lakkert eik
• Designer: Poul M. Volther
kr 2 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: leveringstid 4-5 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke FDB
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.