home Meny close
Meny

Stol | Japanese Dining 30x40xh42 Oljet Eik

Kristina Dam Studio

Varekode: 041679620100
Japanese Dining stol fra Kristina Dam Studio i oljet eik. Den multifunksjonelle stolen er laget av solid oljet eik, og er nøysomt designet ned til hver minste detalj. Som navnet tilsier henter stolen inspirasjon fra japansk minimalisme og nordisk funksjonalisme, og blander dette sammen på nydelig Kristina Dam vis.

Stolen kan brukes til alt fra en litt annerledes spisestuestol eller som et sidebord i stua eller soverommet for eksempel. Med sine rene linjer og moderne uttrykk vil stolen passe inn i alle interiørstiler, og er i tillegg ideell til mindre rom på grunn av den nette størrelsen.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kristina Dam Studio
Produkt Stol
Leverandørnavn Kristina Dam Studio
Varenummer 118-200-004
Materiale Oljet eik
Mål L: 40 cm | B: 30 cm | H: 42 cm
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.