home Meny close
Meny

Stol | Jean Prouvé Standard H42/82cm Black/Oak

Vitra

Varekode: 047555850100
Standard stol fra Vitra med sete og rygg av eik og ben i sort pulverlakkert stål. "The Standard Chair" er en ikonisk stol fra sveitsiske Vitra, designet av den legendariske franske arkitekten og designer Jean Prouvé helt tilbake i 1934.

Standard har et lavmælt og klassisk uttrykk, med et snev av modernisme, som glir uanstrengt inn i ethvert interiør og kan passe like bra inn i et ultra-moderne hjem som hos bestemor. God sittekomfort og design som er like relevant resten av livet!
kr 7 090,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | 6-8 ukers leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Vitra er et sveitsisk selskap som har lang fartstid i interiør og møbelbransjen. Det er få merker som har gjort seg like bemerket, og kan skilte med designklassikere som Eames stolen, Panton stol, Hang It knaggrekke også mer i sin portefølje. Vitra jobber med de største designerne verden over, og produserer møbler og tilbehør som skiller seg ut uten å prøve for hardt.Vi gleder oss over å kunne tilby Bolina kundene våre favoritter fra merket!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Produkt Stol
Leverandørnavn Vitra
Varenummer 21043500
Materiale Eik, pulverlakkert stål
Mål B: 42 cm | H: 81,5 cm | Sittehøyde: 46,5 cm
Frakt og levering Frakt (+499 kr)

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.