home Meny close
Meny
Nyhet!

Stol | Knitting Lounge, Walnut, Sheepskin Cork 19

Menu

Varekode: 053727060100
Knitting Lounge Chair fra Menu, designet av Ib Kofod-Larsen i 1951. Stolen er en gammel klassiker som nå relanseres av Menu, deres første forsøk på relansering av moderne danske ikoner. Stolen er håndlaget i Sverige av håndverkere som kombinerer det beste av tradisjonelle og klassiske teknikker for design av høyeste kvalitet.

Stolen er like behagelig som den ser ut som, og er oppkalt etter utskjæringene på siden av ryggen som gir optimal komfort når du leser eller strikker. Setet av saueull gir også spesiell komfort. Det enkle designet gjør stolen passende i enhver interiørstil, et perfekt valg for alle moderne interiørelskere.

Detaljer
• Mål: høyde: 90,6 cm, dybde: 66,9 cm, bredde: 71,3 cm, sittehøyde: 30 cm
• Materiale: eik, sausekinn
• Farge: Cork 19
kr 31 895,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Frakt og levering Frakt (+499 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.