home Meny close
Meny

Stol | Lily H82,5/45cm Teak

Skagerak

Varekode: 047248660100
Lilium-spisestol fra Skagerak. Denne stolen har en behagelig og litt bredere form enn en vanlig spisestol, spesielt designet med tanke på å motstå all slags vær. Setet og ryggstøtten er laget av solid teak, med en X-formet base av rustfritt stål. Moderne og klassisk på samme tid, perfekt i de fleste hager og terrasser. Lilium-serien har også matchende bord og benk. Det finnes sitteputer i flere farger spesielt tilpasset denne.

Over tid vil treet patinere og få den sølvgrå fargen mange er så glad i, men stolen kan også behandles for å bevare den originale fargen.

Skagerak
Siden 1976 har Skagerak laget klassiske møbler og tilbehør med fokus på langvarighet og et moderne, nordisk preg. Alle produktene er ment for å leve videre i generasjoner, laget av de beste materialer og designet med et tidløst uttrykk. Skagerak har siden 2016 vært B-Corp sertifisert, som betyr at de oppfyller de høyeste standarder for bærekraftig design, sosial ansvarlighet og åpenhet.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 1 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 4 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: ca. én ukes leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Leverandørnavn Skagerak
Materiale Teak, rustfrittstål
Mål 50,5 x 57 x 82,5 cm / Sittehøyde: 45 cm
Frakt og levering Frakt (+999 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.