home Meny close
Meny
-15%

Stol | Palissade Lounge High 73x92xh88 Antrasitt

Hay

Varekode: 026887890100
Pallisade lenestol med i sort med høy rygg fra Hay har et elegant formspråk som utrykker både letthet og styrke. Den høye ryggen gjør at du kan lene deg tilbake og hvile hele kroppen. Stolen passer fint på terrassen eller i hagen. Pallisade høy loungeestol er laget av pulverlakkert galvanisert stål for å tåle utendørs bruk og gi ekstra holdbarhet. Palissade møblene fra Hay blir først elektrogalvanisert, og deretter primet av Jotun før pulverlakk. Dette sørger for slitesterke møbler som tåler vær og vind, men er man uheldig og får ripe i lakken, er Palissade Repair Kit redningen. Skal du ha møblene nære havet på hytta for eksempel, anbefaler vi at du dekker til eventuelle riper og tar inn møblene etter sesong, så du unngår rust og møblene vil holde lenger.

Kan også bestilles i Sky Grey, Antracite Black, Olive og Cream (disse er ikke på salg)

Husk at du må medberegne ekstra kostnad ved levering med budbil. Ta kontakt med kundeservice@bolina.no for mer informasjon.
kr

Vanlig pris 4 629,-

Nå kun 3 934,65

Tilgjengelighet: NB! Kan kun hentes på vårt lager på Stabekk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Palissade er en samling utemøbler designet av Ronan og Erwan Bouroullec for HAY. Samlingen ble designet for å passe i et bredt utvalg av miljøer som kafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger. Serien har et sterkt formspråk som er lett å gjenkjenne i hele kolleksjonen fra loungestoler, stoler, benker, bord, lenestoler og sofaer. Samlingen består av 13 forskjellige elementer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Stol
Leverandørnavn HAY
Varenummer 2688789
Materiale Galvanisert og pulverlakkert stål
Mål 38/88x73x92 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.