home Meny close
menu Meny

Stol Lounge Palissade Antrasit

Hay

Varekode: 017558960100
Sort Pallisade lenestol med lav rygg fra Hay har et elegant formspråk som uttrykker både letthet og styrke. Stolen passer fint på terrassen eller i hagen. Pallisade loungestol er laget av pulverlakkert galvanisert stål for å tåle utendørs bruk og gi ekstra holdbarhet.

Kan også bestilles i Sky Grey, Olive og Cream.

Husk at du må medberegne ekstra kostnad ved levering med budbil. Ta kontakt med kundeservice@bolina.no for mer informasjon.
kr 3 569,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Palissade er en serie utemøbler designet av Ronan og Erwan Bouroullec for HAY. Samlingen ble designet for å passe i et bredt utvalg av miljøer som kafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger. Serien har et sterkt formspråk som er lett å gjenkjenne i hele kolleksjonen fra loungestoler, stoler, benker, bord, lenestoler og sofaer. Samlingen består av 13 forskjellige elementer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Stol
Leverandørnavn Palissade
Varenummer 1755896
Materiale Galvanisert og pulverlakkert stål
Mål B: 73 cm | D: 81 cm | H: 38/70 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.