home Meny close
Meny

Stol | Palissade Armchair 51x56xh80 Olive

Hay

Varekode: 035367840100
Palissade Chair med armlener fra HAY, designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec. Stolen er ergonomisk utformet som gjør den til en behagelig sitteplass. Perfekt rundt utebordet på terrassen, i hagen eller på balkongen. Laget av pulverlakkert stål, som med årenes løp bare vil bli vakrere. Passer utmerket kombinert med de andre møblene i Palissade-serien.

Palissade-møblene har lang levetid som utvides ved hjelp av varmforsinkingsprosessen, hvor stålrammen blir forseglet i smeltet sink. Belegget som blir dannet gir en nærmest vedlikeholdsfri overflate til stålet. Dette gjør Palissade utmerket for utendørsbruk hele sesongen. Skulle du være uheldig å få en ripe i lakken, er Palissade Repair Kit redningen.

Detaljer
• Mål: B: 51 cm, D: 56 cm, H: 80 cm
• Materiale: pulverlakkert stål
kr 3 289,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Kort leveringstid - ta kontakt

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Stol
Leverandørnavn Hay
Varenummer 8120031509000
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.