home Meny close
Meny

Lenestol | Little Petra Sahara/Valnøtt

&Tradition

Varekode: 052004000100
Little Petra Stol fra &Tradition, designet av arkitekten Viggo Boesen i 1938. Little Petra ble øyeblikkelig en slager da den ble introdusert i 1938 på Copenhagen Cabinetmakers Guild Exhibition. Stolen er sterkt assosiert med starten på den danske funkis-stilen, og er en av få design fra Boesen. Little Petra er overraskende allsidig og er i stand til å passe inn i alle slags rom, interiørstiler og miljøer. Denne versjonen har trekk av mørkt saueskinn med ben av valnøtt-tre. En designklassiker som holder seg like moderne gjennom tidens løp.

Med en ekstra puff blir det ekstra behagelig å lene seg tilbake i Little Petra. Puff kjøpes separat.

Detaljer
• Mål Stol: H: 75cm, D: 83cm, L: 81cm, Sittehøyde: 40 cm
• Materiale: tre, CMHR-skum, polyestervatt, saueskinn
kr 44 495,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke &Tradition
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.