home Meny close
Meny

Stol | Skagen Teak

Skagerak

Varekode: 035421110100
Skagen stol i FSC-sertifisert teak fra danske Skagerak. Det er en klassisk stol i ypperste kvalitet. Den har lang levetid og vil langsomt skifte farge da været vil sette sitt preg på treverket. Kombiner stolen i heltre teak med bord og benker fra samme serie. Det finnes også sitteputer som kan kjøpes til. Ta kontakt hvis dette er ønskelig. NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 5 195,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Stol
Materiale FSC-Sertifisert Teak
Mål Bredde: 59 cm. Høyde: 88 cm. Dybde: 58 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.