home Meny close
Meny

Stol | Spanskestolen Sort Skinn & Røykbeiset eik

Fredericia

Varekode: 017843320100
"Spanskestolen" i sort skinn og røykbeiset eik fra danske Fredericia.
kr 44 564,-

Tilgjengelighet: Leveringstid 4-6 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Spanskestolen ble designet av Børge Mogensen etter en tur til Spania i 1958 med Hans J. Wegner. Stolen er inspirert av en tradisjonell stol med brede armlener fra området. Han moderniserte formen, men beholdt de karakteristiske brede armlenene så man kan lett sette fra seg glasset eller kaffekoppen. Kombinasjonen av massiv eik og sallær av beste kvalitet gir stolen et sterkt og rustikt uttrykk. Materialene brukt i den spanske stolen er av den høyeste kvaliteten og utførelse, fra kvartsaget massiv eik til vegetabilsk farget skinn og messingspenner. Ved tiden vil skinnet strekke seg og man tar i bruk messingspennene under for å stramme skinnet tilbake til sin opprinnelige form. Stolen vil utvikle en patina som gir karakter og blir bare finere med tiden.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Lenestol
Materiale Skinn og eik
Mål B: 82,5 cm. H: 67 cm. D: 60 cm.
Frakt og levering Frakt (+999 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.