home Meny close
Meny

Lenestol | Swoon 1770 Hallingdal 65 Oljet Eikeben

Fredericia

Varekode: 035286140100
Swoon lenestol i stoffet Hallingdal 65 fra Fredericia. Hallingdal er et grovtvevet og elegant ullstoff laget av ull og viskose, som kommer i flere fargevarianter. Stolen er designet av Space Copenhagen som har klart å kombinere god sittekomfort med godt design. Stolen har en organisk form som inviterer til avslapning og sittekomfort, samtidig som designet er minimalistisk og stramt. Lenestolen gjør seg godt i stuen, og også i større resepsjonsområder og salonger. En ting som ofte blir glemt i nye lounge-stoler er god støtte for ryggen. Swoon har derimot blitt designet for å gi deg støtte, samtidig som den skal gi en umiddelbar følelse av avslapning. Prøv stolen på Bolina! Kan også bestilles med Ottoman puff i samme utførelse, for enda bedre komfort.

Bestillingsvare. Ta kontakt med oss på tlf. 67 53 61 45 og tast 3 for spørsmål vedr. leveringstid eller annet du måtte lure på. Stolen står utstilt på Bolina med stoffprøver.

Dersom du vil ha levert stolen hjem til deg, må ekstra fraktkostnad påberegnes.

Hallingdal

Designet av Nanna Ditzel

70% ull | 30% viskose

Lysekthet 5-7 (ISO 1-8)

Slitestyrke 100.000 Martindale

Oppfyller krav til EU’s miljøblomst

Soffet er produsert i Norge
kr 26 784,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for estimert leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Lenestol
Leverandørnavn Fredericia
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.